• 24 maanden garantie

  Omdat onze telefoons van hoogwaardige kwaliteit zijn krijg je er standaard 2 jaar garantie op.

 • Software

  Wij zorgen er voor dat de telefoons de laatste software updates hebben zodat je direct aan de slag kunt

 • Batterij

  We garanderen een uitstekende batterijconditie. Je telefoon gaat net zo lang mee als een nieuwe.

Welke kies jij?

Bekijk iPhones

De voordeligste devices met de beste garantie

Met ons uniek concept bieden we voor elke wens de juiste oplossing. Onze refurbished toestellen zijn op meer dan 60 punten gecheckt en zo garanderen we dat het device van uitstekende kwaliteit is. Kies je liever voor een nieuw toestel? Geen probleem ook die zijn een stuk voordeliger dan elders.

 • Een refurbished iphone

  Een refurbished iPhone is telefoon die volledig is gereviseerd en gecheckt. De iPhone wordt eerst op meer dan 60 punten gecheckt. Alle onderdelen die niet meer als nieuw zijn worden vervangen door nieuwe onderdelen. Denk dan aan een nieuwe accu, microfoon, luidspreker en soms ook het scherm of behuizing. Omdat wij er voor zorgen dat het toestel weer als nieuw is geven we minimaal een jaar garantie. Je kunt er ook voor keizen om een langere garantie te nemen tegen bijbetaling van maar liefst twee of zelfs drie jaar.

 • Een duurzame oplossing

  Een refurbished iPhone is niet allene goed voor je portemonnee. Je draagt ook bij aan het milieu en een duurzame oplossing voor de vele telefoons in de wereld. Waarom zou je een nieuwe iPhone kopen als je ook dezelfde kwaliteit en garantie krijgt bij een refurbished iPhone. Door te kiezen voor een refurbished iPhone worden en grondstoffen bespaard en verminder je je CO2 voet-afdruk. In een wereld waar het milieu en het verbeteren van onze voet-afdruk op de wereld van groot belang is kies je met een refurbished iPhone voor een slimme oplossing.

 • Zoooooo veel goedkoper

  Uiteraard is het prijskaartje van een refurbished iPhone ook een stuk aantrekkelijker. Bij de meeste toestellen bespaar je al snel honderden euro's. Voor het geld van een nieuwe iPhone koop je bij ons maar liefst 3 gereviseerde iPhones. Je bespaart maar liefst 70% door te kiezen voor een refurbished iPhone. Omdat Apple en andere fabrikanten de nieuwprijzen van telefoons steeds hoger inzetten wordt dit alleen maar meer. De eerste generatie iPhones kosten ongeveer 350 euro. Inmiddels kost de nieuwste iPhone tot wel 1700 euro!